Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalater Novi Zagreb - nazovite za ponudu!

Vodoinstalater Zagreb vrši sve vodoinstalaterske usluge, dolazimo u Novi Zagreb u najkraćem roku te radimo Hitne intervencije, ugradnju, popravak ili renovaciju sanitarnih elemenata i vodovodnih instalacija.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalaterske usluge na području Novog Zagreba!

Novi Zagreb je naselje s velikim brojem visokih zgrada s velikim brojem stanova ali i manjih katnica te obiteljskih kuća. Užurbani poslovni i obiteljski život u Novom Zagrebu se isprepliću te je iznimno važno dobro organizirati vrijeme.

Vodoinstalaterske usluge su dostupne na području:
Donji Grad, Medveščak, Trnje, Maksimir, Peščenica, Novi Zagreb, Trešnjevka, Črnomerec, Gornja i Donja Dubrava, Stenjevec, Podsused, Podsljeme, Sesvete i Brezovica.

Mi znamo koliko je važno obaviti nešto na vrijeme stoga veliku pažnju pridajemo rokovima i terminima ali i Hitnim intervencijama.

Usluge - vršimo sve vodoinstalaterske usluge. Od izrade sheme za postavljanje rasporeda vodovodnih cijevi, do postavljanja sanitarnih elemenata te popravka (promjene cijevi, elemenata, odčepljivanje…) i renovacija te Hitnih intervencija.

Područje - radimo na području cijelog Zagreba. Na Hitne intervencije izlazimo u najkraćem roku. Za sve druge poslove dolazimo u dogovorenom terminu koji vam odgovara s procijenjenim vremenom odrade dogovorenog posla.

Vremenski rokovi - u dogovoru s vama ćemo pronaći termin za izlazak na teren. Vaše zadovoljstvo je naš primarni cilj. Dolazimo u dogovoreno vrijeme i posao izvršavamo u zadanim rokovima.

Kvaliteta - prilikom odrade posla koristimo profesionalne alate i opremu renomiranih svjetskih proizvođača. Naši majstori se stalno educiraju i imaju godine prakse i iskustva iza sebe. Uvijek ćemo vam preporučiti elemente odlične kvalitete.

Savjet!
Nazovite nas čim uočite curenje, kapanje, slabo otjecanje vode ili zadržavanje vode koje je duže od očekivanog. Saniranjem štete odmah kada je uočena smanjujemo mogućnost pojave veće štete i visokih troškova. Osim što vodoinstalaterski problemi utječu na vaš dom, ako živite u zgradi mogu utjecati i na stanove koji se nalaze oko vas.

Pitali ste nas koja je cijena vodoinstalatera za Novi Zagreb? Koji je dobar vodoinstalater i dolazi u Novi Zagreb?

Dugogodišnje iskustvo i praksa te brojni poslovni vodovodni zahvati kao i privatne Hitne intervencije ali i popravci, renovacije i postavljanja postavili su nas u sami vrh na tržištu. Kako bi vam pružili najbolju uslugu na tržištu dostupni smo svakim radnim danom za termin, za Hitne intervencije smo dostupni 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu jer znamo da na pojavu problema ne možemo utjecati no možemo ga sanirati u kratkom roku.

Dostupne usluge

Konzultacije i izrada shema
Za vas ćemo napraviti konzultacije na kojima ćemo napraviti izmjere prostora i pozicionirati sve sanitarne elemente u privatnom ili poslovnom prostoru. Nakon toga ćemo izraditi shemu rasporeda vodoinstalacija prema ranijem pozicioniranju sanitarija. 

Sheme i raspored radova dogovaramo s klijentima ili prema klijentovim željama možemo raditi u suradnji s građevinskom tvrtkom kako bi postigli ekonomičnost u potrošnji vremena i brzini odrade rokova.

Postavljanje/promjena vodovodnih instalacija
Radimo raspored i postavljanje vodovodnih instalacija u svim prostorima. Postavljamo vodovodne cijevi za sve sanitarne elemente za privatne i poslovne korisnike. Ako je u prostoru iz nekog razloga potrebna promjena vodovodnih cijevi napravit ćemo troškovnik s cijenama i vremenskim rokom te napraviti izmjenu cijevi.

Postavljanje/promjena sanitarija
U kratkom vremenu možemo postaviti sve tipove sanitarija. Postavljamo slavine, odvode i dovode, kade, tuš kabine, wc školjke i kotliće, bidee, slavine... Također spajamo perilice rublja i suđa, ledomate na dovode i odvode vode u svim privatnim i poslovnim prostorima. Ovisno o vašim potrebama možemo napraviti demontažu sanitarija i kućanskih uređaja te montažu novih u nekoliko sati.

Popravci
Vršimo sve vrste vodoinstalaterskih popravaka na vodoinstalacijama i sanitarijama. 

Hitne intervencije
Dolazimo na poziv 24/7 svih 365 dana godišnje kako bi sanirali štetu i preporučili vam daljnje korake i postigli optimalnu funkcionalnost i kvalitetu.

Nazovite nas za ponudu
Vodoinstalater Novi Zagreb 

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261
© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram