Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Izrada vodoinstalacije u Zagrebu

Pravilno postavljene vodoinstalacije temelj su kvalitetnog vodovodnog sustava u kojem neće biti problema. Trebate li promjenu, popravak ili postavljanje novog vodovodnog sustava u procesu izgradnje kontaktirajte nas za ponudu i rokove. Kvalitetne i pravilno postavljene instalacije za vodu osiguravaju vaš dom. Problemi kao što su curenja, poplava, stvaranja vlage, čestog začepljivanja i sporog otjecanja te velikih troškova.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodovodna instalacija - Vodoinstalater Zagreb - nazovite s povjerenjem!

Izrada vodovodnih instalacija - novogradnja

Trebate montažu vodovodnih instalacija u novogradnji? Postavljanje i spajanje vodoinstalacija kreće od izrade skice vodoinstalacija u cijelom prostoru do mjesta gdje se spajaju na vodovodnu mrežu. Na temelju skice određujemo količinu materijala, troškove i rok izrade.

Shema vodovodnih instalacija
Shema se izrađuje u suradnji s klijentima. Recite nam gdje će se što točno nalaziti te ćemo ovisno o tome odrediti najbolji raspored vodovodnih cijevi koji možemo postaviti u vaš prostor. Rasporedom postižemo optimalno postavljene instalacije prema rasporedu sanitarnih elemenata koje želite postaviti.

Izrađena shema nam omogućuje izradu troškovnika:

 • dužina cijevi
 • tip cijevi (ravne cijevi, koljena, kapice, spojnice...)
 • količina dodatnih materijala

Nakon izrade troškovnika određujemo vremenski rok odrade posla ili u suradnji s građevinskom tvrtkom/klijentom dogovaramo vrijeme radova kako bi prostor bio gotov u idealnim rokovima.

Raspored vodovodnih cijevi

 • serijsko postavljanje vodovoda
 • paralelno postavljanje vodovoda
 • ožičenje vodovoda

Izbor sustava koji će se postaviti ovisi o tipu građevinskog objekta, odnosno o broju stanovnika i predviđenoj potrošnji vode.

Serijsko postavljanje cijevi
Trostruko spajanje predstavlja način spajanja cijevi uz usponski vod ili bojler do sanitarnih uređaja. Zajedničke cijevi se preusmjeravaju i granaju preko T elementa te se cijevi produžuju do mjesta potrošnje.

Pojedinosti:

 • ekonomičnost
 • manja količina utrošenog materijala
 • jednostavnost ugradnje

Paralelno postavljanje cijevi
Kolektorsko spajanje predstavlja način spajanja cijevi uz pomoć preusmjeravanja cijevi od kolektora do mjesta za usisavanje vode. Kako bi postigli hladni i vrući vod instaliramo kolektore.

Pojedinosti:

 • stabilnost tlaka prilikom korištenja više sanitarnih elemenata
 • ventili za svaku točku odvoda/dovoda - jednostavno korištenje

Ožičeno postavljanje cijevi
Ožičenje je tip postavljanja vodovoda kojim su slavine spojene na vodovodni sustav preko kolektora dok su ostali elementi (sanitarije - wc, tuš, umivaonik, sudoper) i kućanski aparati (perilica rublja i suđa) spojeni serijski.

Nakon što postavimo vodoinstalacije prema utvrđenom rasporedu možemo postaviti sanitarne elemente u vaš prostor.

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261

Izrada vodovodnih instalacija - adaptacije

Adaptacija vodovodnog sustava u prostoru je posao koji zahtijeva određene predradnje. Samim time kompliciraniji s obzirom na to da je prostor već uređen i postavljeni su podovi i zidovi, odnosno nemamo direktan pristup cijevima.
Predradnje uključuju skidanje pločica ili druge vrste podne obloge i otvaranje zida na mjestima gdje je došlo do curenja ili je potrebno promijeniti cijevi. 

Postavljanje novih cijevi
Nakon što smo otvorili pod ili zid imamo pristup cijevima. Ovisno o vašim željama i potrebama možemo promijeniti puknute ili dotrajale cijevi novim cijevima. Kada su cijevi promijenjene isprobati ćemo ih dok su nam dostupne kako bi vidjeli da li su spojevi dobro namješteni i da li negdje dolazi do curenja.

Promjena položaja sanitarnih elemenata
Želite li promjenu pozicija sanitarnih elemenata potrebno je preusmjeriti cijevi. Vodoinstalacije u kuhinji ili kupaonici moramo preusmjeriti te dodati ili skratiti cijevi ovisno o novim pozicijama. Za ovu vrstu posla također je potrebno otvaranje poda/zida kako bi mogli doći do njih. Nakon što smo odredili nove pozicije na koje želite postaviti sanitarije slijedi nam spajanje vodovodnih cijevi na novim pozicijama. Kada završimo s relociranjem cijevi možemo postaviti sanitarne elemente na nove pozicije. Vaš dom je tada spreman za daljnje uređenje.

Instalacije vode - Zagreb - najbolja ponuda i najbrži rokovi!

Trebate li pouzdane majstore koji će vodoinstalaterske usluge odraditi u dogovorenom roku i na najvišoj razini kvalitete nazovite nas za izradu ponude troškovnika vodoinstalaterskih poslova i vremenski rok odrade posla.

Dugogodišnji rad, edukacije i profesionalni alati i oprema koje koristimo u radu omogućuju nam najbolje rokove i odlične cijene!

Nazovite nas za dogovor termina za postavljanje instalacija u novogradnji, popravak i renovaciju u postojećem prostoru ili nas nazovite za Hitne intervencije. Sve poslove vršimo na području cijelog Zagreba uz brzi izlazak na teren.

Vodoinstalacije - popravak kvara

Naši izlasci na intervencije se u najvećem broju slučajeva događaju zbog starih i dotrajalih cijevi. Kada dođemo na intervenciju vršimo saniranje i popravak kvara. Vodovodne instalacije u stanu mogu dovesti do višestruke štete. Šteta koja neće biti samo u vašem prostoru već i kod jednog ili više vaših susjeda. Manji popravak kvara može biti zamjena ventila za vodu. No, problem može biti veći i rezultirati potrebom za skidanjem podova i otvaranjem zidova te brtvljenjem ili promjenom dijelova cijevi.

Popravljamo sve vrste kvarova na vodovodnim instalacijama u najkraćem roku na vašoj lokaciji bilo gdje u Zagrebu. Naš educirani tim će doći na adresu u dogovorenom terminu i otkloniti kvar profesionalnim alatima i opremom.

Hitne vodovodne intervencije
Dostupnost: 24/7 sati
Radni dani: 365 dana godišnje
Brzina dolaska: minimalno čekanje - ovisno o vašoj lokaciji

Izlazimo na hitne intervencije odmah po vašem pozivu kako bi sanirali problem što prije. Nakon saniranja inicijalnog problema predložit ćemo vam promjene koje je potrebno napraviti kako do njega ne bi ponovno došlo. Nazovite nas danas s povjerenjem!

Savjet!
Nazovite nas čim primijetite kapanje na slavinama u kupaonici ili kuhinji. Ako primijetite da voda iz vodo kotlića istječe i kada je u stanju mirovanja ili vam se učini da čujete vodu kako teče i kada je sve zatvoreno. Preventivnim pregledom ili popravkom odmah po nastanku curenja, kapanja sanirate problem u začetku. Tako sprječavate nastanak visokih troškova, velikih računa za vodu ali i problema koji se mogu dogoditi u vašem domu.

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261
© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram