Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalater Črnomerec - nazovite za ponudu!

Vodoinstalater Zagreb - područje Črnomerec vrši sve vodoinstalaterske usluge, dolazimo u najkraćem roku te radimo Hitne intervencije, ugradnju, popravak ili renovaciju sanitarnih elemenata i vodovodnih instalacija.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalaterske usluge na području Črnomerca!

Črnomerec je zagrebačko naselje koje se stalno mijenja. Obiteljske kuće i zgrade se izmjenjuju i spajaju s velikim zelenim površinama u blizini. Velika prometnost u ovom kvartu potiče na stalne promjene u gradnji i veliku potrebu za vodoinstalaterskim uslugama.

Vodoinstalaterske usluge su dostupne na području:
Donji Grad, Medveščak, Trnje, Maksimir, Peščenica, Novi Zagreb, Trešnjevka, Črnomerec, Gornja i Donja Dubrava, Stenjevec, Podsused, Podsljeme, Sesvete i Brezovica.

Hitne vodovodne intervencije
Dostupnost: 24/7 sati
Radni dani: 365 dana godišnje
Brzina dolaska: minimalno čekanje - ovisno o vašoj lokaciji

Mi znamo koliko je važno obaviti nešto na vrijeme stoga veliku pažnju pridajemo rokovima i terminima ali i Hitnim intervencijama.

Popravljamo sve vrste kvarova na vodovodnim instalacijama u najkraćem roku na vašoj lokaciji bilo gdje u Zagrebu. Naš educirani tim će doći na adresu u dogovorenom terminu i otkloniti kvar profesionalnim alatima i opremom.

Vodoinstalater - Črnomerec - tražite majstora?
Trebate majstora koji će vam pomoći urediti kuhinju i kupaonicu u stanu ili kući?
Sve vodoinstalaterske usluge radimo na novogradnji i adaptaciju na postojećim objektima. 

Postavljanje vodovodnih instalacija
U suradnji s vama ćemo izraditi shemu prema kojoj ćemo postaviti vodovodne cijevi. Ovisno o veličini prostora i predviđenoj potrošnji vode ćemo odabrati najbolji raspored postavljanja cijevi. 

Postavljanje odvoda i dovoda
Recite nam gdje želite da se nalaze sanitarije i kućanski uređaji (perilica rublja, perilica suđa...) kako bi mogli postaviti dovode i odvode na prava mjesta odmah na početku izgradnje. Stvaranjem plana sanitarija smo sigurni da štedimo vrijeme i novac postavljanjem vodovodnih instalacija, odvoda i dovoda na prava mjesta.

Savjet!
Gradite li novi dom ili želite renovaciju prostora prije nego što nas nazovete odaberite modele tuš kade ili kabine, model wc školjke i bidea te isto tako umivaonik i pipe. Pronađite perilicu rublja i perilicu suđa koja vam se sviđa i zapišite dimenzije. Na ovaj način uštedjet ćemo puno vremena ali i velike količine novca zbog pravilnog postavljanja mreže cijevi te pravilno postavljenih odvoda i dovoda.

Vodoinstalater - Zagreb - Črnomerec
Nazovite nas za najbolju ponudu!

Odabir wc školjke
WC školjku možete pronaći u dvije varijante različitim odvodom. Klasičnu podnu i viseću. Odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašim željama funkcionalnostima i izgledom.

Vodokotlić
Postoje različiti tipovi vodokotlića - klasični vodokotlići, ugradbeni, kotlići s raznim mehanizmima pokretanja od klasičnih do modernih s touch screen sustavom. Odaberite onaj koji odgovara wc školjki te nakon toga odaberite dizajn i cjenovni rang koji će vam najbolje odgovarati.

Odabir bidea
Sve je više želja klijenata za ugradnjom bidea. Kao i wc školjku bide možete pronaći u stojećem ali i visećem obliku. Također postoje i različiti dodaci za wc školjku koji imaju funkciju bidea. Pregledajte ponudu i odaberite ono što vam se sviđa!

Kada/tuš kabina
Želite li modernu okruglu ili ovalnu kadu ili pak želite tuš u razini poda? Možda klasičnu tuš kabinu? Izmjerite svoju kupaonicu i pronađite ono što će odgovarati prostoru po dimenzijama, vašim željama u odabiru funkcionalnosti i izgledu.

Umivaonik i slavina
Postoje brojne mogućnosti različitih pipa i umivaonika. Od klasičnih do nepravilnih oblika staklenih umivaonika i pipa. Potražite inspiraciju i odlučite kako želite urediti svoju kupaonicu. Nek postane vaša wellness oaza!

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261

Trebate li pouzdane majstore koji će vodoinstalaterske usluge odraditi u dogovorenom roku i na najvišoj razini kvalitete nazovite nas za izradu ponude troškovnika vodoinstalaterskih poslova i vremenski rok odrade posla.

Nazovite nas za dogovor termina za postavljanje instalacija u novogradnji, popravak i renovaciju u postojećem prostoru ili nas nazovite za Hitne intervencije. Sve poslove vršimo na području cijelog Zagreba uz brzi izlazak na teren.

© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram