Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Postavljanje tuš kade u Zagrebu i okolici

Želite promijeniti kadu ili tek birate što ćete postaviti u svoj novi dom? Postavljanje tuš kabine su sve češći odabir zbog elegantnog izgleda ali i manje količine prostora koju zauzimaju za razliku od glomaznih kada. 

Ugradnja tuš kabine - Zagreb - cijena na upit!
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Tuš kabine - montaža Zagreb - nazovite za ponudu!

Prostor se uz staklenu tuš kabinu čini veći i prostraniji. Montiranje tuš kabine je proces koji možemo odraditi u kratkom roku od jednog dana. Postoji nekoliko različitih oblika tuš kabine na tržištu koji su različiti prema dizajnu i načinu postavljanja.

Odaberite tuš kadu koja će odgovarati dimenzijama vaše kupaonice, čiji će se stil uklopiti u izgled koji ćete postići ali i imati sve funkcionalnosti koje želite kako bi vaše kupanje bilo ugodno i opuštajuće.

 

Klasična tuš kabina
Najčešći tip tuš kade je klasična tuš kabina koja ima dodatne stranice i vrata.
Bočne stranice mogu biti izrađene od kaljenog stakla ili možete dodati držač sa zastorom. Ugradnja plitke tuš kade ili dublje je vaš odabir, na tržištu postoje različiti modeli tuš kabina za montažu.

Klasična tuš kabina jednostavna je za postavljanje i za održavanje. Želite li si olakšati održavanje stijena tuš kabine na njih možete zalijepiti foliju s imitacijom mutnog stakla ili s nekim uzorkom.

Montažna tuš kabina
Ugradnja montažne tuš kabine je jednostavna. Montaža ovog tipa tuš kade i kabine je lagan zadatak za iskusnog majstora zbog cjeline u kojoj se nalazi. Montažna tuš kabina je u jednom komadu s kliznim mehanizmom i kliznim vratima. Ovisno o vašim željama možete pronaći široki izbor veličina, oblika, uzoraka i dodataka. Dostupni dodaci su hidromasažne mlaznice, različiti stilovi rada tuša… Velika prednost montažne tuš kade je jednostavna demontaža i montaža tuš kabine.

Ugradbeni tuš
Ugradbeni tuš je apsolutni hit ako tek gradite dom ili ste spremni na veću renovaciju. Izgledom je ovaj tuš jedan od najljepših. Ugradnja tuš kade u razini poda je nešto što većina klijenata danas bira prilikom uređenja kupaonice u novogradnji.
Osnova ove tuš kade je pod odnosno pločice na kojima stojite i dva bočna zida na koja se postavljaju nosači za vrata. Montaža tuš kade u razini poda posao je za iskusne majstore.

Za pravilno postavljanje ugradbenog tuša u razini poda potrebno je pripremiti podlogu na ispravan način. Moramo pravilno postaviti hidroizolaciju i izraditi pravilan odljev vode kako ne bi došlo do nakupljanja ili prodora vode u okolno područje.

Ugradnja tuš kade bez obloge omogućuje vam odabir različitih uzoraka pločica koje će se naći na podu i na zidu. Odaberite model koji dolazi sa staklenim vratima ili bez njih kako bi u potpunosti odgovarao vašim željama.

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261

Majstor za postavljanje tuš kabine - česta pitanja

Savjet!
Nemojte sami raditi mijenjanje kade tuš kabinom ili postavljanje u novogradnji. Pozovite profesionalnog vodoinstalatera. Postoje upute koje je potrebno slijediti kako bi postigli točan nagib odvoda. Nepravilnim postavljanjem odvoda može doći do zadržavanja vode i istjecanja u okolno područje što može dovesti do velikih troškova i štete.

Kontaktirajte nas za ponudu!

Da li je moguća montaža tuš kabine na pločice?
Ovisno o prethodnim instalacijama moguće je ostaviti postojeće pločice i na njih postaviti tuš kabinu kako bi smanjili troškove kod eventualne promjene.

Kakvo je to postavljanje tuš kabine bez kade?
Tuš u razini poda je novi način ugradnje koji je visoko kvalitetan i dugotrajan zbog korištenja pločica kao podloge i estetski privlačan.

Koliko košta ugradnja tuš kabine?
Cijena ovisi o nekoliko faktora. Nazovite nas s detaljima za preciznu ponudu.

Je li moguća ugradnja tuš kabine umjesto kade?
Moguća je. Zamjene kada s tuš kabinama radimo jako često.

Koliko je vremena potrebno da postavite tuš kabinu?
Posao je gotov u roku od jednog dana.

© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram