Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalater Špansko - nazovite za ponudu!

Tvrtka Vodoinstalater - područje Špansko vrši sve vodoinstalaterske usluge, dolazimo u najkraćem roku te radimo Hitne intervencije, ugradnju, popravak ili renovaciju sanitarnih elemenata i vodovodnih instalacija.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalaterske usluge na području Španskog!

Vodoinstalaterske usluge su dostupne na području:
Donji Grad, Medveščak, Trnje, Maksimir, Peščenica, Novi Zagreb, Trešnjevka, Črnomerec, Gornja i Donja Dubrava, Stenjevec, Podsused, Podsljeme, Sesvete i Brezovica.

Špansko je naselje s velikim brojem stambenih zgrada. Puno obitelji upravo je u Španskom pronašlo svoj dom. Planirane stambene zgrade u Španskom i manje katnice, obiteljske kuće ne nalaze se u središtu gradske vreve te je ritam polaganiji. No kad imate vodoinstalaterske probleme nema vremena za gubljenje!

Mi znamo koliko je važno obaviti nešto na vrijeme stoga veliku pažnju pridajemo rokovima i terminima ali i Hitnim intervencijama.

Hitne vodovodne intervencije
Dostupnost: 24/7 sati
Radni dani: 365 dana godišnje
Brzina dolaska: minimalno čekanje - ovisno o vašoj lokaciji

Popravljamo sve vrste kvarova na vodovodnim instalacijama u najkraćem roku na vašoj lokaciji bilo gdje u Zagrebu. Naš educirani tim će doći na adresu u dogovorenom terminu i otkloniti kvar profesionalnim alatima i opremom.

Najčešći hitni pozivi - usluge:

Pročišćavanje vodovodnih sustava

  • odštopavanje kuhinjskih sudopera i cijevi
  • odštopavanje kupaonskih cijevi i umivaonika, kada i tuš kabina
  • odštopavanje WC školjki
  • odštopavanje i čišćenje ostalih vodovodnih cijevi u kući

Zvali ste naše Hitne intervencije?
Pročitajte jednostavan savjet kojim ćete uštedjeti na velikim troškovima vode ako dođe do pucanja cijevi ali i drugih problema na vodovodnom sustavu.

Poznajete li svoj dom?

Glavni ventil i drugi sigurnosni ventili - upoznajte svoj dom! Morate znati gdje se nalaze sigurnosne sklopke za struju i glavni ventili za plin i vodu. Zatvaranjem ventila prilikom pojave problema pomažete nam sanirati štetu do našeg dolaska i spriječiti veće troškove!

Koristite mali ključ i vrtite ga pri vrhu. Zatvorite ventil u smjeru obrnutom od kazaljki na satu. Lagano ga zategnite. Ugasite bojler kako ne bi došlo do kvara!

Vodoinstalater Špansko Zagreb
Nazovite nas za ponudu i dolazak već danas!

Često nas pitate za učinkovitost raznih reklamiranih sprava za odštopavanje začepljenih odvoda i dovoda. Ne preporučujemo korištenje istih. Osim što nisu dovoljno učinkoviti mogu dovesti do oštećenja vodovodnog sustava i sanitarija koje će onda biti potrebno mijenjati. Uz to, i sami ti uređaji su često vrlo visoke cijene.

Postoji nekoliko provjerenih jednostavnih načina kojima možete odčepiti vodovodne cijevi kada se potpuno začepe. Odvodi su često začepljeni i morate ih odčepljivati svakih nekoliko tjedana? Pokušajte ne bacati masnoću, dlake, ostatke hrane i talog od kave u odvode. 

Guma za odštopavanje - radi na principu vakuuma. Učinkovita je kod manjih začepljenja no rezultat je i veliki nered.

Sajla za odštopavanje - jednostavna je za korištenje - s njom ćete uspiti probiti stvoreni čep ili ćete nakupinu izvući iz odvoda.

Vruća voda - nekoliko litara vruće vode koju izlijete u odvod rastopit će nakupine i odčepiti odvod.

Recept za odvode bez mirisa:
8 žlica sode bikarbone, soli i octa
2 litre vruće vode

Pomiješajte sol i sodu bikarbonu i ubacite u odvod, zatim dodajte ocat. Nakon minutu ili dvije natočite vruću vodu u odvod. Preporučujemo ovo učiniti navečer kada taj odvod nećete više koristiti do jutra. Otopit ćete naslage u cijevima i neće se više osjetiti neugodan miris iz cijevi.

Nazovite nas već danas kako bismo provjerili stanje vodovodnih instalacija i pronašli uzrok čestih začepljenja. Postoji nekoliko mogućih razloga od kojih su nepravilno postavljene cijevi, nedovoljan nagib i previsok ili prenizak položaj. Sve ove probleme moguće je riješiti u kratkom roku. 

Trebate li pouzdane majstore koji će vodoinstalaterske usluge odraditi u dogovorenom roku i na najvišoj razini kvalitete nazovite nas za izradu ponude troškovnika vodoinstalaterskih poslova i vremenski rok odrade posla.

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261
© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram