Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Montaža WC školjke u Zagrebu i okolici

Želite promijeniti wc školjku ili tek birate što ćete postaviti u svoj novi dom? Na tržištu postoje različiti tipovi wc školjki od klasičnih do modernih koje su sve češći odabir zbog atraktivnog izgleda koji posjeduju. Montaža wc školjke je proces koji možemo odraditi u kratkom roku od jednog dana.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Montaža wc školjke - Zagreb - iskusni vodoinstalateri - odlična ponuda

Postoji nekoliko različitih oblika wc školjke na tržištu koji su različiti prema dizajnu i načinu postavljanja. Prije ugradnje wc školjke potrebno je pronaći model koji će odgovarati vašim željama i potrebama. Za ugradnju školjke, zovite iskusnog vodoinstalatera.

Klasična stojeća wc školjka
Stojeća wc školjka je ugrađena u pod. Odvod klasične školjke može biti postavljen u pod ili u zid. Montaža podne wc školjke je izuzetno jednostavna te ju je u kratkom roku moguće vrlo brzo demontirati ili montirati ako dođe do kvara.
Klasične wc školjke možete pronaći u širokom cjenovnom rangu i u nekoliko različitih modela.
Odaberite drugu boju/oblik i transformirajte kupaonicu uz male troškove!

Ugradbena wc školjka
Viseće wc školjke su pričvršćene za zid. U potpunosti su odvojene od poda i spajaju se na zidni odvod. Atraktivan izgled i jednostavnije čišćenje čine ovaj tip školjke čestim odabirom. Montaža viseće wc školjke je posao koji možemo odraditi u roku od jednog dana.

Što morate znati prije odabira wc školjke
Jeste li provjerili da li vaš prostor omogućuje odabir drugog modela wc školjke? Instalacija wc školjke tipa koji se razlikuje od one koju ste imali do sad je moguća ako imaju isti položaj odvoda. Ako niste razmišljali o većoj renovaciji morat ćete odabrati školjku koja se spaja na odvod istog položaja. No ako želite promjenu i jedva čekate velike rezultate tada ćemo napraviti promjenu lokacije odvoda i promijeniti poziciju vodovodnih instalacija te u konačnici postaviti vašu novu wc školjku.

Jeste li provjerili može li se nova wc školjka spojiti s vašim dosadašnjim kotlićem? Nazovite nas za savjet i rado ćemo vam pomoći u odabiru najboljih sanitarija koje će u potpunosti odgovarati vašim željama i mogućnostima. 

Dugogodišnjim iskustvom, praksom i konstantnim praćenjem trendova možemo vam pomoći prilikom odabira sanitarija koje će u potpunosti odgovarati vašim željama, potrebama i prostoru te postojećim instalacijama.

Montaža wc školjke u kratkom roku!
Nazovite nas za ponudu!

Savjet!
Nemojte sami raditi montažu podne wc školjke ili montažu zidne wc školjke. Postoje upute koje je potrebno slijediti kako bi ju pravilno postavili. Nepravilnim postavljanjem wc školjke može doći do zadržavanja vode i istjecanja u okolno područje što može dovesti do velikih troškova i štete.

Kontaktirajte nas za ponudu!

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261

Demontaža wc školjke

Postavljanje/zamjena sanitarija
Prilikom zamjene sanitarija potrebno je napraviti demontažu stare školjke. Micanje starih sanitarija koje želite zamijeniti iz nekog razloga je posao koji ćemo napraviti u kratkom roku te sanirati kvar koji je nastao. Nakon što maknemo stare sanitarije prije zamjene ćemo provjeriti instalacije i napraviti dodatnu pripremu (ako je potrebna) prije postavljanja novih.

Postavljanje sanitarija u novogradnji
Napravit ćemo shemu položaja sanitarija kako bi prostor bio funkcionalan, učinkovit i estetski privlačan. Prilikom izrade rasporeda vodovodnih instalacija potrebno je odabrati tip wc školjke kako bi napravili odvod koji će joj odgovarati i skratili vrijeme izrade.

Česta pitanja za vodoinstalatera

Da li je moguće postaviti viseći wc na bilo koji zid?
Moguće je. U tom slučaju je potrebno napraviti nadogradnju na vodovodnim instalacijama i izgraditi novi zidni odvod.

Radite li montaža wc školjke Geberit?
Postavljamo sanitarije svih svjetskih proizvođača.

Koja je cijena montaže wc školjke?
Cijena ovisi o tome mijenjamo li staru wc školjku i da li moramo raditi novi odvod. Kontaktirajte nas s detaljima kako bi vam mogli reći točnu cijenu.

Možemo li premjestiti wc školjku na drugu stranu sobe?
Da! Bit će potrebna promjena rasporeda vodovodnih instalacija.

© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram