Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalater Maksimir - nazovite za ponudu!

Tvrtka Vodoinstalater - područje Maksimir vrši sve vodoinstalaterske usluge, dolazimo u najkraćem roku te radimo Hitne intervencije, ugradnju, popravak ili renovaciju sanitarnih elemenata i vodovodnih instalacija.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Vodoinstalaterske usluge na području Maksimira!

Vodoinstalaterske usluge su dostupne na području:
Donji Grad, Medveščak, Trnje, Maksimir, Peščenica, Novi Zagreb, Trešnjevka, Črnomerec, Gornja i Donja Dubrava, Stenjevec, Podsused, Podsljeme, Sesvete i Brezovica.

Maksimir je zagrebački kvart u kojem se nove zgrade i stare kuće izmjenjuju u velikim zelenim površinama. Poslovne zgrade i obiteljske kuće se izmjenjuju u svim ulicama. Spoj stare i nove arhitekture i infrastrukture je vidljiv i na vodovodnom sustavu.

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta u radu jamče vam visoku funkcionalnost i estetiku prilikom odrade dogovorenog posla. Vaše zadovoljstvo i kvaliteta odrađenog posla su nam na prvom mjestu. Držimo se dogovorenih rokova i trudimo se skratiti ih prilikom odrade svakog posla.

Iza sebe imamo stotine zadovoljnih klijenata od kojih nam se mnogi rado vraćaju. Od jednostavnih projekata do kompliciranih poslova sve možemo odraditi za vas. Za vas ćemo pregledati kvar, reći vam cijenu i sve što je potrebno učiniti.

Vodoinstalaterske usluge koje nudimo na području Zagreba:

Postavljanje i zamjena vodovodnih cijevi:

 • postavljanje kućnih vodovodnih cijevi
 • postavljanje kanalizacije
 • izrada plana i montaža instalacija prilikom izgradnje kuće
 • ispitivanje vodovodnih cijevi
 • zamjena vodovodnih cijevi

Postavljanje i zamjena vodovodnih cijevi su osnova pravilnog funkcioniranja sanitarija i kućanskih uređaja koji su na vodovod spojeni. Ako cijevi nisu ispravne doći će do začepljenja, curenja, zadržavanja vode ili većih problema kao što su puknuća cijevi u zidu/podu.

Montaža, ugradnja i promjena sanitarija:
postavljanje i zamjena kada i tuš kabina
postavljanje i spajanje WC školjki i umivaonika
postavljanje sudopera
servis i popravak vodokotlića

Montaža, ugradnja i promjena sanitarija rade se prilikom adaptacije, uređenja novogradnje ili prilikom kvarova kada je nužna promjena. Želite li samo demontirati sanitarije i napraviti razmještaj i to je moguće uz određene dodatne radnje!

Vodoinstalater Maksimir Zagreb
Nazovite nas za ponudu i dolazak već danas!

Jeste li znali da postoji nekoliko različitih vrsta vodoinstalaterskih cijevi koje koristimo u izgradnji?

Metalne cijevi

 • Čelične cijevi - čelik nije otporan na koroziju te samim time ovaj vodovodni sustav ima rok trajanja. Iako su najpovoljnije ove cijevi nisu najbolji niti najekonomičniji odabir. Također nisu jednostavne za instaliranje i imaju veliku težinu.
 • Pocinčane cijevi - čelične cijevi na koje je nanesen sloj od cinka koji ih čini otpornima na koroziju. Zbog sloja cinka cijevi su skuplje od običnih čeličnih. Njihova težina i kompleksnost u postavljanju su i dalje prisutni.
 • Bakrene cijevi - bakrene cijevi se najčešće koriste za vodovodne sustave kao i za cijevi za grijanje. Bakar je materijal koji je otporan na temperaturu, UV zračenje, otporan je na koroziju i jednostavno ga je obrađivati. Bakar ima visoku cijenu i kompleksnu ugradnju.
 • Metal plastične cijevi - cijev je izrađena od plastike ili metala, spojnice su izrađene isključivo od metala. Kombiniranjem plastičnih i metalnih elemenata postiže se dobra savitljivost i jednostavnost prilikom postavljanja.

 

Plastične cijevi

 • Polietilenske cijevi - najčešće korištene plastične cijevi u kućama. Polietilen je materijal koji je otporan na toplinu (+95 stupnjeva) i UV zračenje.
 • Polipropilenske cijevi - cijevi od ovog materijala imaju veću čvrstoću od drugih plastičnih cijevi. Ovaj tip cijevi je složeniji za postavljanje od polietilenskih cijevi.
 • Trebate li pouzdanog vodoinstalatera koji će napraviti sve poslove postavljanja i popravka te Hitnih intervencija na području cijelog Zagreba nazovite nas već danas!

Za vas ćemo napraviti sve vodoinstalaterske poslove od izrade sheme i postavljanja vodoinstalacija do procesa renoviranja i promjene rasporeda sanitarnih elemenata u kupaonici ili kuhinji.

Za poslove popravka, postavljanja i renovacije nas možete kontaktirati mailom ili telefonski svaki radni dan. Za Hitne intervencije smo dostupni 0-24 svih 365 dana u godini. 

Vodoinstalater Maksimir Zagreb

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261
© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram