Postavljanje vodovodne instalacije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Izrada vodovodnih instalacija
Ostale vodoinstalaterske usluge
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
detekcija curenja vodeMontaža električnih bojlera
Montaža sanitarija u kupaonici i kuhinji
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Montaža sanitarijaUgradnja tuš kabineMontaža WC školjkeMontaža umivaonikaMontaža BideaMontaža SlavineUgradnja perilice posuđa
Odštopavanje svih vrsta odvoda
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Odštopavanje odvodaodštopavanje wc školjkeodštopavanje Sudopera
Hitne vodoinstalaterske intervencije
Postavljanje vodovodnih cijevi u novogradnji ili adaptacija postojećih vodovodnih instalacija.
Hitne intervencije
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Detekcija curenja vode u Zagrebu - cijena na upit

Detekcija curenja vode je potrebna kad primijetite visoke troškove vode ili uočite vlažne tragove na zidu ili podu za koje ne možete dokučiti od kud zapravo dolaze. Puknuće cijevi u zidu koje dovodi do curenja ne možemo uočiti golim okom već dijagnostikom.
Naručite putem poziva sada
01 23 95 261

Što je detekcija curenja vode?

Detekcija curenja vode u zidu proces je koji primjenjujemo u svim vodovodnim sustavima. Provjerom odvoda, dovoda i cijelog vodovodnog rasporeda cijevi u kućanstvu otkriti ćemo pravo stanje cijevi.

Detekcijom pronalazimo puknuće koje nakon toga možemo učinkovito popraviti. Puknuće cijevi ne mora se nalaziti na mjestu na kojem je voda probila kroz zid. Primarno puknuće može biti udaljeno od vlažnog mjesta koje ste pronašli.

Cijevi se mogu oštetiti od sredstava za čišćenje, vanjskih utjecaja (potresi, građevinski radovi…) ali i zbog starosti. Vodovodna infrastruktura Zagreba ima brojne lokacije na kojima se nalaze vodovodne cijevi koje su istrošene i trebaju zamjenu.

Jednostavni znakovi puknuća cijevi

  • Gubitak tlaka u dovodu - primijetite li da je dovod oslabljen i konstantno je pri istom tlaku neko vrijeme moguće je da je uzrok pucanje cijevi.
  • Vlaga u zidu - pronašli ste mjesto u zidu koje je vlažno, no niste sigurni od kud vlaga dolazi ali miris i tragovi po zidu su siguran pokazatelj vode.
  • Lokve - pronašli ste lokve vode po kući, to je siguran znak da je došlo do curenja vode.

Oprez!
Trajno curenje vode u zidu može dovesti do pojave plijesni čije su spore opasne za ljudsko zdravlje. Pojava plijesni značajno će utjecati na kvalitetu zraka u prostoru. Spore plijesni lebde zrakom i uvuku se u sve tekstilne materijale u prostoru. Plijesan utječe na disanje, može dovesti do suzenja očiju, glavobolja i pojave alergija.

Vlaga i plijesan utječu na ljudsko stanje, brzim rješavanjem problema spriječit ćemo veće troškove i štetu. Vlaga i plijesan se šire prostorom i zanemarivanjem dovode do sve većih troškova i potreba za renovacijom te su sve veća ugroza za zdravlje.

Kvalitetnom opremom pregledat ćemo vodovodne cijevi neovisno o njihovom sastavu (plastične, metalne, metal-plastične, cinčane i bakrene) kako bi otkrili mjesto i uzrok kvara.

Jesu li u vašem dvorištu nedavno bili radovi koji su mogli dovesti do oštećenja cijevi? Da li ste sami postavljali sanitarije ili kućanske uređaje? Ovo su samo neka od pitanja koja vas moramo pitati. 

Puknuće cijevi može dovesti do vrtoglavih računa prije nego što uopće primijetite curenje negdje u kućanstvu. Nakon što ste pronašli curenje odmah nas nazovite kako bi pronašli i sanirali štetu u što kraćem vremenskom periodu.

Vodoinstalacije - promjena, postavljanje, popravak
Nazovite sada 01 23 95 261

Često postavljana pitanja

Računi za vodu su veći nego inače, da li je to znak da nam negdje curi voda?
To je jedan od sigurnih znakova da postoji curenje u vodoinstalacijama.

Kako ćete provjeriti curenje vode u kući?
Uređajem za detekciju - otkriti ćemo gdje je cijev oštećena zvučnim aparatom.

Koliko vremena treba da dođete?
Nazovite nas. Dogovorit ćemo vam termin u što kraćem vremenu.

Koliko traje pronalazak pukotine?
Proces detekcije traje kratko, neće nam biti potrebno puno vremena da pronađemo uzrok problema.

Mi znamo koliko je važno obaviti nešto na vrijeme stoga veliku pažnju pridajemo rokovima i terminima ali i Hitnim intervencijama. Stojimo vam na usluzi za sve vrste vodoinstalaterskih usluga u kućanstvu i poslovnim objektima. Dostupni smo od 0-24 u slučaju da trebate hitnu intervenciju.

Savjet!
Nazovite nas čim uočite curenje, kapanje, slabo otjecanje vode ili zadržavanje vode koje je duže od očekivanog. Saniranjem štete odmah kada je uočena smanjujemo mogućnost pojave veće štete i visokih troškova. Osim što vodoinstalaterski problemi utječu na vaš dom, ako živite u zgradi mogu utjecati i na stanove koji se nalaze oko vas.

Nazovite nas sada za sve vodoinstalaterske usluge u Zagrebu!

© Vodoinstalater Zagreb - Sva prava pridržana 2022.
Dolazimo u sve zagrebačke kvartove: Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Špansko, Trešnjevka, Novi Zagreb, Zagreb Zapad, Gajnice, Jarun, Kajzerica, Sesvete, Lučko, Malešnica, Prečko, Rudeš, Savica, Špansko, Vrapče, Centar...
0
Kontakt
Radno vrijeme
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram